PR- och kommunikationsbyrån NoFuzz Media utmanar branschen och nyanställer personal inom både PR och Influencer Marketing. Det senaste tillskottet är Jessica Stange som rekryteras från Relatable och kommer agera projektledare för bestående och nya kunder.

I januari rekryterades även Matilda Danielsson som senast kommer från Hill + Knowlton Strategies. Matildas roll på byrån är PR-konsult och kreatör.

NoFuzz Media drivs av Anders Vesterlund och startade mitt under pandemin 2020. Byrån har en vision om att utmana branschen på ett flertal plan och vill bygga en kultur där kreativitet och drivkraft uppmuntras, men också blandas med transparens och öppenhet.

– Vi behöver en förändring i branschen både inom PR och Influencer Marketing. Här vill vi skapa ett modernt arbetssätt både gällande arbetsprocesser mot kund och hur vi mäter resultat, säger Anders.

– Visst vill vi vinna kunder och skapa kommunikation som gör avtryck, men därtill bygger vi en kultur inom bolaget som är öppen och välkomnande. I en bransch där stress som leder till psykisk ohälsa tyvärr känns oövervinnlig, vill vi vara banbrytare. Det går att skapa resultat och ha roligt samtidigt, det får man inte glömma bort, tillägger Matilda.

NoFuzz Medias fokus rent arbetsmässigt är att jobba datadrivet och så modernt det bara går. Här vågar man testa alla typer av digitala tjänster och kombinerar kunskap från köpt och förtjänat innehåll, med tanke på de anställdas olika bakgrunder.

– Jag kommer in på NoFuzz Media med ambitionen om att fortsätta utveckla byrån i den riktning som Anders och Matilda har påbörjat. Nu ska vi bevisa för branschen vilken magi vi kan skapa med våra olika bakgrunder. Jag ser fram emot att jobba gränsöverskridande med köpt och förtjänat innehåll, något som jag personligen tror är framtiden, säger Jessica som började på NoFuzz Media i maj.

NoFuzz Media är en PR- och kommunikationsbyrå i Stockholm som fokuserar på PR, Influencer Marketing och Paid Social. Kundportföljen sträcker sig från kategorierna tech till mat och dryck. 

Categories:

Tags:

Comments are closed

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du prenumerar nu på vårt nyhetsbrev! Något gick fel, vänligen försök igen.

INFLUENCER MARKETING PAID SOCIAL

INFLUENCER MARKETING PAID SOCIAL

INFLUENCER MARKETING
PAID SOCIAL

© NoFuzz Media 2023

Webbplatsen är skapad av Merlins