Går det att kombinera Influencer Marketing och Paid Social med förtjänat utrymme, PR?

NoFuzz Media föddes mitt under en pågående pandemi 2020, och befinner sig idag i en tillväxtfas där bolaget utvecklar både tjänster och rekryterar in ny personal till teamet. Byråns styrka är att de jobbar nära kunden och ger gedigna och specialanpassade lösningar för varje uppdrag de tar sig an.

“Företag bör se oss som en hybrid mellan köpt och förtjänat innehåll. Vi vill inte att man ska behöva välja mellan PR, Influencer Marketing eller Paid Social. Här får man hela kakan”, säger Anders Vesterlund, grundare av NoFuzz Media.

Erfarenheten bland de anställda i bolaget är stor och det finns en bred kompetens från mediehus som Schibsted, We Are Era och Bonnier News Local, men också från Hill + Knowlton Strategies och snart även Relatable. Framåt är planen att utveckla rådgivningen ännu mer för kunder kring just PR och renodlade kommunikationslösningar. Och att fortsätta vara en nytänkande kommunikationsbyrå som vågar testa och inte bara förlita sig på gamla och beprövade metoder.

Byrån arbetar mycket med kunder inom tech-segmentet och växer med kunder som har ett stort hållbarhetsfokus.

NoFuzz Media sitter på Kungsgatan 64 hos IOFFICE och tackar aldrig nej till en kaffe. I alla fall inte om man delar deras visioner om den moderna byrån – en hybrid mellan köpt och förtjänat innehåll. NoFuzz Media vet att det går att kombinera tjänsterna och på så sätt hjälpa kunden med en helhetslösning.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du prenumerar nu på vårt nyhetsbrev! Något gick fel, vänligen försök igen.

INFLUENCER MARKETING PAID SOCIAL

INFLUENCER MARKETING PAID SOCIAL

INFLUENCER MARKETING
PAID SOCIAL

© NoFuzz Media 2023

Webbplatsen är skapad av Merlins