[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Padel Mates grundades 2020 med visionen om att bli den främsta match making-appen för padelspelare. I skrivande stund har de över 60 000 aktiva användare och varje dag hittar nya paddlare varandra genom matcher och turneringar som läggs ut i appen.

NoFuzz Media får nu uppdraget som Padel Mates PR- och kommunikationsbyrå. Anders Vesterlund, grundare och projektledare på NoFuzz Media, berättar om det nya samarbetet:

– Vi på NoFuzz Media har stor erfarenhet av att få app-företag att växa sig starka på marknaden. Dessa typer av uppdrag har blivit lite av vårt DNA. Padel Mates står precis på startlinjen till sitt stora genombrott och det är en ära att kliva in som byrå i det här skedet. Det som kommer gynna vårt samarbete mest är att vi går in som fullservicebyrå och sköter både annonsering och förtjänat utrymme för Padel Mates. Ett 360-uppdrag som banar för succé, skulle jag våga påstå, säger han.

I och med uppdraget kommer NoFuzz Media att sköta dagliga medierelationer, annonsering i sociala medier och ansvara för innehållsmarknadsföring i samtliga kanaler för Padel Mates, både strategiskt och operativt.

NoFuzz Media är en PR- och kommunikationsbyrå i Stockholm som fokuserar på PR, Influencer Marketing och Paid Social. Portföljen består av mycket tech, mat-och dryckeskunder. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Categories:

Tags:

Comments are closed

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du prenumerar nu på vårt nyhetsbrev! Något gick fel, vänligen försök igen.

INFLUENCER MARKETING PAID SOCIAL

INFLUENCER MARKETING PAID SOCIAL

INFLUENCER MARKETING
PAID SOCIAL

© NoFuzz Media 2023

Webbplatsen är skapad av Merlins